tag:blogger.com,1999:blog-5441437930937144126.post231235907097797008..comments2023-09-04T18:12:19.539+03:00Comments on Кухнята на хобита: Телешко Carpaccio с малко манатаркиРадан Къневhttp://www.blogger.com/profile/07505050932178570146noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5441437930937144126.post-53498297433325901082016-03-28T14:04:00.070+03:002016-03-28T14:04:00.070+03:00Благодаря за рецептата и за изчерпателната информа...Благодаря за рецептата и за изчерпателната информация за видовете меса. Ние пък сме производители на телешко месо и негопроизводни храни. Когато е гледано на паша и без лекарства се слави наистина с изключителен вкус и чистота на продукта. И аз не обичах телешко до 20-тата си година ,защото винаги се сещах за онова месо, с което майка ми се бореше цял ден и вонята беше нетърпима, докато най-сетне омекне и става за дъвчене...Да е жив и здрав мъжът ми , който е един от младите говедовъди , гледа само за месо,та покрай него аз ,че и всички познати ,рода и приятели, знаем вече какво е ТЕЛЕШКО. От 5 г. НЕ купувам месо от магазин , ''отрови'' вкъщи влизат все по-рядко. <br />0885096745,ако решите да опитате 😉Стефhttps://www.blogger.com/profile/09775053645724137958noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5441437930937144126.post-13848212850089653282014-04-11T23:15:45.514+03:002014-04-11T23:15:45.514+03:00Това е като за мен.Обичам телешкото да е възможно ...Това е като за мен.Обичам телешкото да е възможно най-сурово , така че ще се пробва.Anonymousnoreply@blogger.com